Ha már nyár, akkor kötelességünknek érezzük, hogy szóljunk egy szót a rövidnadrágokról is, ugyanis mostanában elárasztották az utcákat, a boltokat, a street style és a DIY blogokat is ezek a darabok.

Nehéz megtalálni a tökéleteset, nagyon könnyen mellé lehet lőni egy-egy átgondolatlanul választott darabbal, így íme 3 tipp a viseléséhez:

1. Légy tisztában az alakoddal! Extrarövid nadrágot csak akkor válassz, ha hibátlan modellalkatod van. Az átlagos testalkatúak válasszanak combközépig érő fazont, ebből is a kicsit lazább szabásúakat, ha nem hibátlan a bőrük (narancsbőrrel, stb. küzdenek). A térd fölött 5-10 centivel véget érő nadrágok most a reneszánszukat élik, a kicsit kerekebb lányok válasszák ezt a fazont, és viseljék bátran magassarkú szandálokkal.

2. Légy tisztában az alkalommal! Tudom, hogy sztereotípia, de sajnos sokakat látok ebbe a hibába esni: mikrosortot ne viselj az irodába/megbeszélésre (még akkor sem ajánlom, ha überlaza helyen dolgozol)! Viszont egy combközépig érő rövidnadrágos kosztümöt blézerrel és csinos cipővel már nyugodtan felvehetsz az irodába (csak arra figyelj, hogy ne legyen mély a dekoltázsod), vagy szabadtéri nyári esküvőre is.

3. Ne ragadj le a farmernél! Persze, a farmersort igazi klasszikus, de most annyiféle anyag (selyem, csipke, vászon, len, bőr, stb) és minta közül választhatsz, hogy hiba lenne nem kísérletezgetni velük. Jöjjön is néhány variáció a sort-trendekre farmerral és anélkül is:

Mintás:

Pinned Image

Pinned Image

Pinned Image

Rockos:

Pinned Image

 
 

Szerző: Szerkesztő_1  2012.06.07. 08:07 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ourfashionnow.blog.hu/api/trackback/id/tr184570764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása